Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на 155

Здравеите

От няколко се заглеждам по 155ци и харесах една http://www.cars.bg/c487482 хабер нямам от т.с. моторите ако може някои да изкаже мнение за колата защото съм се решил търся си червена или черна но тази ми изглежда мн добре така яе моля да ми помогнете
    Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
    Здравеите

От няколко се заглеждам по 155ци и харесах една http://www.cars.bg/c487482 хабер нямам от т.с. моторите ако може някои да изкаже мнение за колата защото съм се решил търся си червена или черна но тази ми изглежда мн добре така яе моля да ми помогнете
    Е точно тая я обсъждаха в една съседна тема...
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Пълен гроП
      Alfa 155 1.9TD '97 EX
      Alfa 166 2.4 JTD EX
      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

ееее чак така ли

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

може ли да предложите някои читава
        Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

ееее чак така ли

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

може ли да предложите някои читава
          На мен ей тази ми хваща окото:
          http://www.cars.bg/c458936
          Вярно, че е 1.7 най-малкия двигател, но не мисля, че може да се нарече малък тоя двигател. Новото купе и стария twin spark, пък и изглежда доста запазена. Разбира се, винаги е удачно да се оглеждаш за една 2.0-ка 8v

Comment

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
            На мен ей тази ми хваща окото:
            http://www.cars.bg/c458936
            Вярно, че е 1.7 най-малкия двигател, но не мисля, че може да се нарече малък тоя двигател. Новото купе и стария twin spark, пък и изглежда доста запазена. Разбира се, винаги е удачно да се оглеждаш за една 2.0-ка 8v
            Колата е със сменена решетка което трябва да ти зададе въпроса защо , както и не съм сигурен, че ги има 1.7 с тея мигачи. Да ме поправят колегите ако греша.
            155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
              Колата е със сменена решетка което трябва да ти зададе въпроса защо , както и не съм сигурен, че ги има 1.7 с тея мигачи. Да ме поправят колегите ако греша.
              За решетката май си прав, широкото купе трябва да е с вдлъбнатата решетка. Но все пак колата изглежда доста добре

Comment

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
                За решетката май си прав, широкото купе трябва да е с вдлъбнатата решетка. Но все пак колата изглежда доста добре
                разбира се все пак купуваш кола за 1500лв. не за 15 000лв
                155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

ами след преглед на саитовете за автомобили, гледам че няма голям избор от към такъв модел и да попитам кои мотор е наи удачен мен ми похвалиха 2.0 8в

Comment

20 8в обаче вече ги няма.. следващия е 1.8 или 1.7 8в. Ако гледаш 16в , там поддръжката е в пъти повече.

Другото хубаво е, серията 95година , която е със малките мигачи и широките калници , също така и вдлъбнатата решетка , по-яко изглеждат.

п.с. Общо взето имам някакви наблюдения че 155 изчезват , Което само може да ме прави още по-щаслив

п.с.2 Сега като се загледах май липсват температура на маслото + налягане ? това по 1.7 ли е само?
                    Last edited by reloading; d.m.y г., 19:37.
                    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

нз ама и на мен ми се струва че изчезват, което е мн жалко мн искам да си намеря читава по възможност червена или черна но маи ще е доста трудно че 156цата вече взе да става като голф4.....

Comment

нз ама и на мен ми се струва че изчезват, което е мн жалко мн искам да си намеря читава по възможност червена или черна но маи ще е доста трудно че 156цата вече взе да става като голф4.....
                        амии може и така да се каже. Но със търсене ще си намериш. Колегата Иво има 155ца ама е 1.8 16в. Много е запазена и изглежда супер.Цената им е доста нагоре обаче кола от 1500 лв в мобилето докато стигне до състояние да я караш .. си идват още едни 500-1500лв ( в зависимост какво и правиш)

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4tnkfk

Тая не изглежда лошо има какво да се прави но, е спасяема
                        Last edited by reloading; d.m.y г., 19:49.
                        155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Вземи си Дедра 2.0 и си ти...ето една в завидно състояние
                          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4tor5m
                          Alfa 155 1.9TD '97 EX
                          Alfa 166 2.4 JTD EX
                          Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                            Вземи си Дедра 2.0 и си ти...ето една в завидно състояние
                            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4tor5m
                            Ей това е добра идея, Дедрите са много хубави и спретнати коли. Другата възможност е колегата да се огледа и за една 164, че и тя е много кола за малко пари. Е, сигурно е по-бавна от 155-ца с аналогичен мотор, но...

Comment

164 е с 125кг по-тежка.
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                              X